Prepare Yourself 2024 (2024)

Op dinsdag 24 en donderdag 26 september 2024 organiseert Career Services het jaarlijkse Prepare Yourself-event. Ben jij klaar om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt? Kom dan langs voor boeiende workshops, CV- en motivatiebriefchecks, speedcoaching én een professionele LinkedIn-fotoshoot. Wij helpen je graag om jouw carrière een vliegende start te geven!

Het programma van Prepare Yourself 2024 komt binnenkort online.

De registratie voor de workshops en speedcoaching opent binnenkort. Wil je jouw CV en/of motivatiebrief laten checken of een LinkedIn foto laten maken? Kom dan bij ons langs in de Universiteitsbibliotheek op dinsdag 24 (binnenstad) en donderdag 26 (USP) september, inschrijven is niet nodig.

Wil je jouw CV of motivatiebrief laten checken door één van onze Career Officers? Of een LinkedIn foto laten maken door een professionele fotograaf? Kom dan bij ons langs in de UB op dinsdag en donderdag, inschrijven is niet nodig!

Wanneer:dinsdag 24 en donderdag 26 september, van 10:00 tot 16:00
Waar:

  • Dinsdag: Universiteitsbibliotheek binnenstad (in de hal)
  • Donderdag:Universiteitsbibliotheek op Utrecht Science Park (in de foyer, de grote trap op rechts)

Speedcoaching sessies zijn korte maar krachtige coachsessies waarin je met één van onze Career Officers in gesprek gaat over jouw loopbaanvraag. De Career Officers helpen je graag op weg! De speedcoaching sessies duren 15 minuten.

Wanneer:dinsdag 24 en donderdag 26 september, van 10:00 tot 16:00
Waar:

  • Dinsdag:Universiteitsbibliotheek binnenstad
  • Donderdag: Universiteitsbibliotheek op Utrecht Science Park

De inschrijving opent binnenkort.

Er zijn veel mogelijkheden in Nederland voor internationale (niet-EU/EER) studenten die na hun opleiding aan hun carrière willen werken. Ze kunnen hun carrière een kickstart geven bij een bedrijf in Nederland, aan de slag gaan met hun eigen innovatieve startup of een eigen bedrijf beginnen. The Netherlands Point of Entry (onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) zet zich in om internationale studenten adequaat te informeren over de mogelijkheden na hun studie in Nederland.

Daarom biedt RVO internationale studenten informatie aan in de vorm van een presentatie waarin zij informatie geven over onder andere: het startersvisum, het zelfstandigenvisum, het benodigde starterspersoneelsvisum, het kennismigrantenvisum en het oriëntatiejaarvisum. Naast de meer praktische visuminformatie willen ze ook meer vertellen over bijvoorbeeld het startup ecosysteem in Nederland. Na de presentatie heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

  • Wanneer: Donderdag 26 september
  • Tijd: er zullen twee sessies zijn, van 10:00-11:00 en van 13:00-14:00
  • Waar: Boothzaal - Universiteitsbibliotheek USP, Heidelberglaan 3

Inschrijvingen openen binnenkort

Weet je niet wat voor baan bij je past, waar je passie ligt of wat er mogelijk is met je opleiding? In deze workshop gaan we op zoek naar deze vragen om erachter te komen waar jouw toekomst ligt. Door bewust en actief met deze thema's aan de slag te gaan, kom je erachter wat je echt wilt.

Een ervaren loopbaancoach moedigt je aan om naar verschillende aspecten van jezelf en je leven te kijken om zo uit te kunnen zoeken waar je passies liggen. Door je interesses, capaciteiten, drijfveren en loopbaanwaarden in kaart te brengen, bepaal je wat voor jou (het meest) belangrijk is. Daarna kun je beter nadenken over de banen, organisaties en taken die het beste bij jou passen. Na het volgen van deze workshop ga je met meer zelfkennis én zelfvertrouwen op zoek naar je eerste baan.

Wanneer & Waar:

Data worden binnenkort bekendgemaakt.

Transferable skills zijn tegenwoordig steeds belangrijker op de arbeidsmarkt. Dit zijn vaardigheden die je als het ware van de ene naar de andere baan kunt meenemen (‘to transfer’).

In deze workshop word je je bewust van de transferable skills die je hebt ontwikkeld tijdens je studie, in bijbanen en bij andere activiteiten.Je leert onderscheid te maken tussen specialistische en generieke (vakspecifieke) vaardigheden. Vervolgens inventariseer je over welke transferable skills jij beschikt en oefen je met het geven van voorbeelden. Na het volgen van de training heb je een duidelijk beeld van je vaardigheden en kun je deze beter onder woorden brengen.

Wanneer & Waar:

Data worden binnenkort bekendgemaakt.

Weet jij hoe je werkzaamheden en organisaties op het spoor komt die bij jou passen? Hoe een werkgever naar personeel zoekt of wat je kunt doen om je baankansen te vergroten? In deze training verken je de arbeidsmarkt vanuit jouw eigen voorkeuren, drijfveren en kwaliteiten.

Je leert hoe je de arbeidsmarkt in kaart kan brengen en hoe je met de juiste mensen in contact kan komen. Daarnaast leer je hoe organisaties hun medewerkers selecteren en hoe je daar slim op in kunt spelen. Er is aandacht voor het vinden van vacatures en voor het benutten van je eigen netwerk bij het vinden van werk. Ook leer je hoe je jezelf overtuigend kunt presenteren aan werkgevers door te werken aan een professionele pitch.

Na het volgen van deze training heb je meer inzicht in hoe je toekomstige werkgevers kunt benaderen en ben je je meer bewust van de potentie van je eigen netwerk.

Wanneer & Waar:

Data worden binnenkort bekendgemaakt.

In deze workshop leer je hoe je een effectief arbeidsvoorwaardengesprek voert. Je maakt kennis met de verschillende onderwerpen waar je over kunt onderhandelen. Daarna maak je een selectie van de zaken die voor jou belangrijk zijn. Ook leer je (beter) inschatten wat je waard bent als starter. Zo wordt het makkelijker om een salarisonderhandeling te voeren. Nadat je een goed beeld hebt gekregen van je eigen positie ga je het arbeidsvoorwaardengesprek oefenen (in subgroepen). Door je wensen/eisen hardop uit te spreken en deze te onderbouwen met argumenten werk je aan je zelfvertrouwen voor toekomstige arbeidsvoorwaardengesprekken.

Data worden binnenkort bekendgemaakt.

Prepare Yourself 2024 (2024)
Top Articles
Beankini Espresso Hut
High Balance Bins 2022
What Is the Z-Track Injection Method?
Shiftwizard Login Wakemed
Boston Terrier Puppies For Sale Without Papers
Delta Rastrear Vuelo
Craigslist Cars For Sale San Francisco
The Blind Showtimes Near Merchants Walk Cinemas
Osu Worday
Blooket Botter
Ticket To Paradise Showtimes Near Laemmle Newhall
His Words Any Sense Figgerits
Cratebrowser
Cherry Spa Madison
Chris Evert Twitter
Ironman Kona Tracker
Asoiaf Spacebattles
Iapd Lookup
What To Do With Mysterious Camera In Sakura Stand
Longfellow's Works - Evangeline
O'reilly Auto Parts Near Me Open Now
Kamala Harris, Donald Trump debate prompts major endorsem*nt, Fox News invitation for a 2nd face-off
Syracuse Deadline
Devotion Showtimes Near Regency Towngate 8
Gay Cest Com
Dna Profiling Virtual Lab Answer Key
Live2.Dentrixascend.com
Kahoot Spamming Bots
Only Murders In The Building Wiki
8663081159
Wells Fargo Holiday Hours
The University of Texas at Austin hiring Abatement Technician in Austin, TX | LinkedIn
Peplowski v. 99 Cents only Stores LLC, 2:21-cv-01990-ART-EJY
South Park Old Fashioned Gif
Unblocked Games 66E
Was Lil Mosey In Ride Along
Pipa Mountain Hot Pot渝味晓宇重庆老火锅 Menu
It Might Get Smoked Nyt
Dust Cornell
Tuw Academic Calendar
My.chemeketa
Bible Gateway Lookup
Craigslist Boats For Sale By Owner Sacramento
The Lobby Fizeaustraat | Restaurant & Bar in Amsterdam-Oost
Sallisaw Bin Store
76 Games Unblocked Fnf
Cetaphil Samples For Providers
Ebony Grinding Lesbian
Hit Entertainment Wiki
Ups Carrier Locations Near Me
The many times it was so much worse
Wat is een Microsoft Tenant
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6073

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.